0645172883 info@snaarles.nl

Gitaarleraren

Roy-Prins-Gitaardocent

Roy Prins

– Woont in Harderwijk, geeft gitaarles in Nieuwegein.
– Geeft les op: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag

Op elf jarige leeftijd leerde ik mijn eerste muziekinstrument spelen. Ik speelde bugel in een groot orkest en merkte al snel dat ik het leuk vond om samen met anderen muziek te maken en zelf muziek te schrijven. Toen ik een paar jaar later mijn eerste gitaar kreeg, had ik mijn passie gevonden!

Ik heb me in de loop der jaren verdiept in verschillende muziekstijlen. Zo heb ik gestudeerd met een Jazz leraar, leerde ik klassiek gitaar spelen en kreeg ik les van een meester in de progressive metal. Momenteel schrijf ik muziek voor zowel dance, klassiek, singer-songwriter en progmetal projecten.

Invloeden: Mark Tremonti, Slash, Dream Theater, John Mayer.

ebbo bulder

Ebbo Bulder

– Woont in Houten, geeft gitaarles in Nieuwegein.
– Geeft les op: Vrijdag

Ik heb het altijd geweldig gevonden om nummers te schrijven. Nog voordat ik de gitaar op pakte, schreef ik nummers met fruityloops (DJ-programma). Toen ik eenmaal de gitaar ontdekte schreef ik iedere week tientallen licks en riffs die soms uitvloeiden tot hele nummers. Ik speelde in die tijd bij verschillende bands en heb zodoende ook veel eigen werk ten gehore gebracht.

De laatste jaren ben ik vooral bezig met meer experimentele, instrumentale muziek, waarbij langzamerhand ook elektronische muziek weer een grotere rol gaat spelen. Ik probeer mezelf bij ieder nummer nieuwe muzikale uitdagingen te stellen om zo als schrijver te blijven groeien.

Invloeden: Tool, Karnivool, Steven Wilson, Storm Corrosion, Enter Shikari, Jon Hopkins.

Jasmine van der Waals

– Woont in Amsterdam, geeft gitaarles in Nieuwegein.
– Geeft les op: Maandag en Dinsdag

Op mijn negende ben ik begonnen met klassiek gitaarles, maar de vonk sloeg pas echt over toen ik als tiener een elektrische gitaar kreeg. Vanaf dat moment speelde ik in allerlei bandjes, eerst alleen covers, totdat ik ontdekte dat ik zelf muziek schrijven eigenlijk heel erg leuk vond. Later heb ik me op het Conservatorium van Amsterdam verder kunnen ontwikkelen als gitarist en songwriter.

Ik ben veel op pad met mijn band Dakota, daarnaast ben ik aan het schrijven voor een meer experimenteel Nederlandstalig project en begeleid ik soms andere artiesten en singer-songwriters.

Invloeden: Sonic Youth, John Frusciante, Marc Ribot, The Velvet Underground, Nick Drake

Samuel Veerhuis

– Woont in Baarn, geeft gitaarles in Nieuwegein.
– Geeft les op: Dinsdag

Muziek op zichzelf is iets wat door mijn vader van jongs af aan al aanwezig was in huis. Soul, Funk, Jazz waren de geluiden die me altijd omringde en me tot de dag van vandaag ook nooit hebben verlaten in mijn manier van spelen en hoe ik mijn stijl heb ontwikkeld. Alleen zei ik mezelf altijd “Ik zal nooit gitarist worden” wilde namelijk drummer worden. Maar toen ik 13 werd hoorde ik voor het eerst Led Zeppelin en al snel volgde de drang naar een grof klinkende scherpe sound die ik alleen maar kon krijgen op gitaar. En daar begon het voor mij allemaal als gitarist. Elke rock en blues gerelateerde band moest ik vanaf weten.

Tegenwoordig vind ik het erg bijzonder om juist vernieuwend te zijn in de dingen die me bezig houden met muziek. Indie, alternatieve en zelfs elektronische muziek interesseren mij nu heel erg. Fijne aan alles in muziek vind ik dat het allemaal ergens met elkaar te maken heeft en dat allemaal zo op een eigenwijze manier, vind het heerlijk om te horen dat mensen anno nu nog smaak hebben en dit kunnen vernieuwen. Zelf zit ik in 2 bandjes. Een indie pop bandje “Kita Menari” en een alternatieve rock band genaamd “CRE.AID”

Invloeden: Jimi Hendrix, Jimmy Page, Queens of the stone Age, John Mayer en Nile Rodgers