0645172883 info@snaarles.nl

Gitaarleraren

Roy-Prins-Gitaardocent

Roy Prins

– Woont in Zaltbommel, geeft gitaarles in Nieuwegein.
– Geeft les op: Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag

Op elf jarige leeftijd leerde ik mijn eerste muziekinstrument spelen. Ik speelde bugel in een groot orkest en merkte al snel dat ik het leuk vond om samen met anderen muziek te maken en zelf muziek te schrijven. Toen ik een paar jaar later mijn eerste gitaar kreeg, had ik mijn passie gevonden!

Ik heb me in de loop der jaren verdiept in verschillende muziekstijlen. Zo heb ik gestudeerd met een Jazz leraar, leerde ik klassiek gitaar spelen en kreeg ik les van een meester in de progressive metal. Momenteel schrijf ik muziek voor zowel dance, klassiek, singer-songwriter en progmetal projecten.

Invloeden: Mark Tremonti, Slash, Dream Theater, John Mayer.

ebbo bulder

Ebbo Bulder

– Woont in Houten, geeft gitaarles in Nieuwegein.
– Geeft les op: Vrijdag

Ik heb het altijd geweldig gevonden om nummers te schrijven. Nog voordat ik de gitaar op pakte, schreef ik nummers met fruityloops (DJ-programma). Toen ik eenmaal de gitaar ontdekte schreef ik iedere week tientallen licks en riffs die soms uitvloeiden tot hele nummers. Ik speelde in die tijd bij verschillende bands en heb zodoende ook veel eigen werk ten gehore gebracht.

De laatste jaren ben ik vooral bezig met meer experimentele, instrumentale muziek, waarbij langzamerhand ook elektronische muziek weer een grotere rol gaat spelen. Ik probeer mezelf bij ieder nummer nieuwe muzikale uitdagingen te stellen om zo als schrijver te blijven groeien.

Invloeden: Tool, Karnivool, Steven Wilson, Storm Corrosion, Enter Shikari, Jon Hopkins.

Stefan Kooij

– Woont in Utrecht, geeft gitaarles in Nieuwegein.
– Geeft les op: Dinsdag en Woensdag

Op de middelbare school maakte ik kennis met het vak muziek en ik was gelijk verkocht. Van mijn 13e begon ik met het spelen op de piano, en vanaf mijn 16e werd daar ook de gitaar bij toegevoegd. Ik beleefde zo veel plezier in het maken van muziek, dat ik het aan iedereen die geïnteresseerd was wilde uitleggen!

Deze passie voor muziek en het delen ervan resulteerde er voor mij in dat ik in 2016 begon met de Opleiding Docent Muziek aan het Utrechts Conservatorium. Hier heb ik mij ontwikkeld tot een muzikant in de breedste zin: zowel praktisch en theoretisch als didactisch en pedagogisch.

Op het moment ben ik nu alweer aan het afstuderen en mag ik mij (bijna!) officieel docent muziek noemen.

Invloeden: The Beatles, Coldplay, Radiohead, Frank Sinatra, Stevie Wonder